Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Buitenbosch trekt bij Bosch in

Geplaatst op: 16 oktober 2014

Eind november verhuist Buitenbosch broodjes & delicatessen naar de voormalige Riverdaleshop van Bosch bloemen en wonen aan de Markt 3. Komend Biestemerkweekend start Bosch met een grote uitverkoop van Riverdale accessoires. De bloemist wil zich weer volop focussen op de verkoop van bloemen en planten en het vertrouwde assortiment aan woonaccessoires.

Buitenbosch heeft diverse locaties op het oog gehad voor het verhuizen van haar activiteiten. “Onze voorkeur ging uiteindelijk uit naar de authentieke ruimte aan de Markt, nog geen 50 meter vanaf de huidige locatie in de Boni. De uitstraling van de voormalige smederij past exact bij ons nieuwe winkelconcept, waarbij de presentatie en beleving van onze producten voorop staat. Naast vers belegde broodjes, komt ons uitgebreide assortiment aan kazen en nootjes straks veel beter tot zijn recht ”, aldus eigenaar Harold van Dalfsen.
De huidige marktontwikkelingen heeft Bosch doen besluiten om het assortiment Riverdale accessoires flink te verkleinen, wat het einde betekent voor de Riverdaleshop. “Gezien wij al regelmatig samenwerkten met Buitenbosch, vinden wij het fijn dat juist zij hun intrek nemen in deze ruimte. Wij zien daarom voor de toekomst veel kansen en verdere samenwerkingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het combineren van geschenkpakketten”, meldt eigenaresse Marjan Postma.
Bijna drie jaar geleden besloot van Dalfsen Buitenbosch over te nemen van wijlen Fred Kelder. “Met een nieuwe, volwaardige speciaalzaak in het vooruitzicht zagen wij Buitenbosch als een voorlengstuk van de catering-activiteiten van de Kaaihof. De nieuwe locatie biedt straks meer ruimte voor huisgemaakte producten van de Kaaihof, zoals een broodje carpaccio en tonijnsalade”, vertelt een enthousiaste van Dalfsen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500