Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roemeense winkeldieven opgepakt

Geplaatst op: 16 oktober 2014

Woensdagmiddag zijn in Zwolle twee mannen (22 en 30) en een vrouw (27), afkomstig uit Roemenië, aangehouden en ingesloten voor winkeldiefstal. Uit een grootwinkelbedrijf aan de Nieuwstraat hadden zij voor ruim 300 euro aan kleding gestolen. De 22-jarige, die in het bezit was van een voor diefstal geprepareerde tas met de gestolen kleding, werd door een beveiligingsmedewerker direct aangehouden en aan de politie overgedragen.

De twee anderen werden kort daarna – op basis van hun signalement – aangehouden op de Burgemeester van Roijensingel. Zij waren in het bezit van een andere geprepareerde tas met gestolen kleding (ruim 400 euro), afkomstig uit een kledingszaak elders in de stad. Het drietal is ingesloten. Tegen hen is een onderzoek gestart.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500