Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerkactiviteiten rond Biestemerk

Geplaatst op: 17 oktober 2014

Rond de Biestemerk heeft de evangelisatiecommissie van de Hervormde Gemeente ook dit jaar weer een aantal activiteiten in en rond de kerk gepland. Het thema voor de gekozen activiteiten is ‘Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad’. De kerk is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Op de markt wordt een ludieke actie georganiseerd waarmee mensen uitgenodigd worden om naar het kerkgebouw te komen.

Ze krijgen een doosje uitgereikt en in de kerk kunnen ze de inhoud testen. Wat de inhoud is houden we nog even geheim! Maar GAAT HET LICHT VOOR U/JOU SCHIJNEN? Iedereen is van harte welkom. Traditiegetrouw kunnen de kleurplaat , die huis-aan-huis verspreid worden weer ingeleverd worden, waarvoor ieder kind een presentje ontvangt en nog een prijs kan winnen. LET OP! Het gaat om de kleurplaat met de 2 gloeilampen en de tekst Licht Elke Dag. De kleurplaat is ook te downloaden op www.hervormdgenemuiden.com.

In de kerk is ruimte voor ontmoeting en gesprek. Ook tonen zes Genemuider organisten hun muzikale kunnen. Het thema komt overigens ook nog terug in de ochtenddienst van de Hervormde Kerk op de zondag 26 oktober 9.30 uur, na de Biestemerk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500