Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Zwembad’ neemt extra bezuiniging hoog op

Geplaatst op: 17 oktober 2014

De aangekondigde extra bezuiniging van 2 ton is de Stichting Zwembaden Zwartewaterland rauw op het dak gevallen. Mocht de gemeenteraad instemmen met het voorstel van het college, dan geeft de stichting een zwembad terug aan de gemeente. Dat zegt Rob Spijkerman tegen De Stentor. Hij vindt de extra bezuiniging een ‘mes in de rug’. De stichting krijgt jaarlijks 7 ton voor het beheer en onderhoud van drie zwembaden. De afspraak was om dat terug te schroeven naar 650.000 euro, maar nu komt het college met een voorstel voor nog eens twee ton. Dat betekent in feite dat de stichting een zwembad minder kan onderhouden. En die gaat dan terug naar de gemeente, dreigt Spijkerman in het regionale dagblad.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500