Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Drie vrouwelijke inbrekers opgepakt

Geplaatst op: 18 oktober 2014

De politie heeft vrijdag op de Zwolse Hessenweg drie vrouwen (19, 20 en 32 jaar) uit Ede aangehouden op verdenking van een woninginbraak in Balkbrug. De politie ontving een melding dat er mogelijk werd ingebroken bij een woning aan de Meppelerweg in Balkburg. Een getuige vertrouwde het niet, ging kijken en overliep de drie vrouwen. Die gingen er op dat moment vandoor.

In de omgeving keek de politie uit naar het drietal. Op basis van informatie van een getuige kon het voertuig van de vrouwen worden gestopt op de Hessenweg. De drie vrouwen werden aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. In de auto werden inbrekerswerktuig en goederen aangetroffen. In hoeverre deze te koppelen zijn aan de mogelijke inbraak in Balkbrug wordt nader onderzocht. De auto werd inbeslaggenomen en tegen de vrouwen wordt proces-verbaal opgemaakt

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500