Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rutger Eenkhoorn derde in Nijmegen

Geplaatst op: 18 oktober 2014

Rutger Eenkhoorn eindigde zaterdagavond als derde in Nijmegen. Het was de eerste wedstrijd van het seizoen. “De wedstrijd begon afwachtend, waarna ik gelijk de koppositie maar nam. Na vijf ronden probeerde ik me af te laten zakken, maar niemand wilde de kop overnemen, waarna ik gelijk maar de beuk er in gooide tot de laatste ronde.  Toen liet ik mij verrassen door een enorme sprint. Ik werd nipt derde. De komende twee weken nog lekker flink trainen om op 1 november op mijn thuisbaan de tweede wedstrijd te rijden.”

Rutger reed in een auto van Breman Auto’s naar de baan. Deze wedstrijd werd opgedragen aan Sofie, het meisje waar de 24 uursrace van KIKA mee begon. De volgende wedstrijd in Dronten wordt opgedragen aan Matthijs die vecht tegen kanker.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500