Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wisselende resultaten Genemuider badmintonners

Geplaatst op: 18 oktober 2014

Beide teams van GBC kwamen in actie. Het mix team speelde een uitwedstrijd in Kerkenveld tegen de bc Zuidwolde. Deze tegenstander wordt als kampioenkandidaat gezien en maakte deze stelling meer dan waar, nadat in de eerste wedstrijd (heren dubbel) nog 1 set werd gewonnen werd verder alles verloren. Met de duidelijke 8-0 nederlaag konden de Genemuidenaren de terugreis aanvaarden.

Het herenteam speelde een thuiswedstrijd tegen een team uit Dedemsvaart. Deze debuterende tegenstander  was duidelijk een maatje te klein voor Genemuiden . In 2 van de 8 wedstrijden was een derde set noodzakelijk, maar alsnog werd alles gewonnen door Genemuiden, dus een dikke 8 0 overwinning.  In de tussenstand na 3 wedstrijden staat Genemuiden nu derde
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500