Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe naam voor Stichting Radiomarathon

Geplaatst op: 20 oktober 2014

De stichting Radiomarathon die jaarlijks een 65 uur durende radio-uitzending maakt voor het goede doel gaat het dit jaar groots aanpakken. Onder de nieuwe naam ‘Zwartewaterland Helpt’ wordt er op 18, 19 en 20 december geld opgehaald voor Stichting Opkikker. 

Met Zwartewaterland Helpt wil de stichting de hele gemeente betrekken bij de jaarlijkse actie die in zeven jaar tijd al meer dan negentigduizend euro opleverde. “De radiomarathon is meer dan alleen Hasselt. Het moet een evenement worden waarvoor iedereen zich inzet. Heel Zwartewaterland kan helpen.  We doen het met z’n allen”, aldus de organisatie. 

De opbrengst van de radiomarathon gaat dit jaar naar Stichting Opkikker. Deze stichting verzorgt onvergetelijke Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Eén leuke dag met het hele gezin geeft afleiding in een dagelijks leven vol ziekenhuisbezoeken en opnames. Samen zijn is voor deze gezinnen niet vanzelfsprekend. Stichting Opkikker zet zich daar tweeduizend keer per jaar voor in!

Zwartewaterland helpt, voorheen stichting Radiomarathon, organiseert sinds 2007, in samenwerking met de lokale omroep zwartewater FM een 65 uur durende radiomarathon voor het goede doel. De opbrengst van de radiomarathon komt geheen ten goede aan kinderen. De afgelopen zeven edities is ruim negentigduizend euro opgehaald voor de stichtingen KIKA, Sam (2x), Mont Ventoux, Doe Een Wens, Maud voor Leven en het Ronald McDonald huis in Zwolle. Kijk voor meer informatie op www.zwartewaterlandhelpt.nl

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500