Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Hijum brengt bezoek aan Condor Group

Geplaatst op: 20 oktober 2014

Eddy van HIJum

Op maandag 27 oktober zal Eddy van Hijum, Tweede Kamer lid voor het CDA, een bezoek brengen aan Zwartewaterland.

In de middag zal een bezoek worden gebracht met het CDA Zwartewaterland aan de Condor Group in Hasselt. Sinds de start in 1992 is de Condor Group actief in de productie van een groot aantal toepassingen op het gebied van vloerbedekking. Jaarlijks verlaat circa 85 miljoen m2 tapijt de fabrieken van Condor in Hasselt en Genemuiden. De Condor Group werkt samen met circa 500 medewerkers aan vloerbedekkingsoplossingen voor woningen, kantoren, auto’s, tuinen en sportvelden.

Eddy van Hijum zal ’s avonds te gast zijn bij de algemene ledenvergadering van het CDA Zwartewaterland. Deze vergadering staat onder andere in het teken van de verkiezingen voor Provinciale Staten en de Waterschappen op 18 maart 2015.

Van Hijum is toekomstig lid van Gedeputeerde Staten van Overijssel en voorgesteld lijsttrekker voor de Statenverkiezing 2015. Er zal een discussie met Eddy Van Hijum plaatsvinden over de komende decentralisaties, WMO, de zorg en de jeugdzorg. Fractievoorzitter Margreet Bosma zal het standpunt van de CDA fractie toelichten. Daarnaast zal Wim Potkamp, voorzitter van de WMO-raad Zwartewaterland, zijn gevoelens en bevindingen over de komende wijzigingen komen delen.

De avond is voor zowel CDA-leden als andere belangstellenden en zal om 20.00 uur aanvangen in Hotel Zwartewater in Zwartsluis.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500