Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aanhouding na achtervolging

Geplaatst op: 22 oktober 2014

Een agent heeft dinsdagmiddag op de Zwolse Philodorstraat, na een achtervolging, een 18-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van heling. Agenten troffen dinsdag op de Palestrinalaan een gestolen auto aan. Twee mannen gingen er met de auto vandoor terwijl de agenten de auto in de gaten hielden. Toen ze merkten dat ze werden achtervolgd probeerden ze met hoge snelheid te vluchten.

Uiteindelijk stopte de auto op de kruising bij de Middelweg en gingen de verdachten er te voet vandoor. De bijrijder, een 18-jarige Zwollenaar, is aangehouden op de Philodorstraat. De bestuurder van de auto is nog voortvluchtig. De auto is in beslag genomen en de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500