Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Coldplay-tribute in Hedon

Geplaatst op: 22 oktober 2014

Coldplace is gevormd door echte Coldplay fans en is een tribute band waarvan de kwaliteit en ervaring op het podium ongeëvenaard is. Ze willen het gevoel van een Coldplay concert zo realistisch mogelijk overbrengen en worden erkend als de meest authentieke tribute band. In 8 jaar heeft de band meer dan 400 shows gespeeld in Engeland en daar buiten. Donderdag 30 oktober zijn de mannen te zien in Hedon.

Coldplace komt akelig dicht bij het origineel en dit bracht hen onder meer naar Sky News, BBC Radio 1 en 2. De mannen stonden op festivals waar Bob Geldof, KT Tunstall, Ringo Starr en Roxette ook op het affiche stonden; niet niks voor een coverband. Coldplace weet wat er wordt verwacht van een tribute show. Of het nu een concert in een club, bij een huwelijk of voor 30.000 man is, de heren weten altijd de Coldplay harten sneller te doen kloppen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500