Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Goede’ biestemerk voor Kaaihof

Geplaatst op: 24 oktober 2014

Voor het eerst dit jaar opende De Kaaihof de deuren van de Havenkamer tijdens de Biestemerk. Met een pan snert (en gehaktballen) op het fornuis, was het voor zo’n 60, 70 mensen verleidelijk genoeg om even naar binnen te lopen. “We hebben een goede Biestemerk gehad”, vindt Harold van Dalfsen, eigenaar van de Kaaihof. “We hadden een echte cafésfeer in de Havenkamer. Caféstoelen, kleedjes op tafel en uitzicht op de markt, net als vroeger.”

Van Dalfsen is tevreden met de aanloop die er was. De Havenkamer was open tussen half 11 en half 4. “Eerst kwamen de mensen voor de koffie, maar later kwamen ze een borrel drinken en snert en gehaktballen eten.”

Beneden werd het ook een echte aloude Biestemerk, zoals dat vroeger bij De Krulle het geval was. Het biljart was weer terug. “Daar is flink op gedanst”, aldus Van Dalfsen, die ‘het erg leuk vond’.  “Ik denk dat we het volgend jaar weer doen. Misschien kunnen we het sfeertje dan nog iets meer uitbouwen.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500