Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Puber met vuurwerk, drugs en wapen

Geplaatst op: 27 oktober 2014

De politie heeft zondagavond een 14-jarige inwoner van Meppel aangehouden voor het bezit van illegaal vuurwerk. De jongen was in het bezit van een tas met daarin 80 nitraten. Het vuurwerk werd in beslag genomen. Ook was de 14-jarige in het bezit van een verboden mes en kleine hoeveelheid softdrugs. Ook dit werd in beslag genomen.

Surveillerende agenten kregen een melding van een vernieling van een ruit door een groepje jongeren. De melder had de achtervolging ingezet. Ook agenten keken uit naar de jongeren. Op de Blankensteinweg werd de 14-jarige aangetroffen. Hij was in het bezit van een tas met daarin 80 nitraten. Dit illegale vuurwerk werd in beslag genomen en de jongen werd aangehouden. Ook bleek de 14-jarige in het bezit te zijn van een kleine hoeveelheid softdrugs en een verboden mes. Ook dit werd in beslag genomen. Over de vernieling met de jongen nog nader worden gehoord. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500