Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inloopdag nieuwe Dorcas-winkel

Geplaatst op: 28 oktober 2014

De onlangs gehouden informatieavond voor vrijwilligers heeft al een mooi aantal medewerkers opgeleverd. Medio december gaat daarom de 25e Dorcaswinkel in Nederland open. “Om een goed draaiende winkel neer te zetten kunnen we nog een behoorlijk aantal vrijwilligers gebruiken”, aldus de organisatie.

“We willen u uitdagen om dinsdag 11 november eens binnen te lopen op de Schering 25. Dit kan van 14.00 tot 16.30 en van 19.00 tot 21.00 uur. Wie weet vind u bij ons uw droombaan. Met een paar uurtjes inzet kunt u al een waardevolle bijdrage leveren. Of misschien bent u gewoon nieuwsgierig, ook dan bent u van harte welkom. De verkoop is nog niet gestart, maar vanaf 6 november kunt u iedere donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur uw overtollige huisraad, kleding, speelgoed, kleine meubelstukken, boeken etc. inbrengen. Voor alle ingebrachte goederen geldt: schoon en heel.”

Kijk op www.dorcaswinkels.nl voor meer info over de Dorcaswinkels.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500