Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Subsidie voor langer zelfstandig wonen

Geplaatst op: 28 oktober 2014

Met eenvoudige maatregelen is het voor ouderen en mensen met een beperking vaak mogelijk om langer in de eigen woning te blijven wonen. De gemeente Zwartewaterland heeft daarvoor nu een tijdelijke stimuleringsmaatregel ‘Lang zult u wonen’. Die stimuleert de doelgroep om met andere ogen naar hun woning te kijken. Aanvragen voor (kleine) aanpassingen in de eigen woning kunnen digitaal worden aangevraagd. In principe komt elke aanpassing die het langer thuis blijven wonen stimuleert, in aanmerking voor een tegemoetkoming. Kijk daarvoor op de www.zwartewaterland.nl. Ook op www.langzultuwonen.nl staat meer informatie over de campagne.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500