Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorbereiden op komst vluchtelingen

Geplaatst op: 28 oktober 2014

Het CDA wil van het College van B en W weten of de gemeente voldoende is voorbereid op de komst van asielzoekers en vluchtelingen. Na jaren van afnemende cijfers komen er sinds kort immers weer veel meer vluchtelingen naar Nederland. Raadslid Bosma vraagt zich onder meer af of de vraag straks kan worden opgevangen met het aanbieden van sociale huurwoningen. Momenteel heeft Zwartewaterland nog geen verzoek binnengekregen voor de huisvesting van vluchtelingen. Mocht dat wel gebeuren, dan is de gemeente verplicht om daarvoor te zorgen. Bosma wil daarom weten wat het huidige beleid is.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500