Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Blokfluit, piano, zingen, muziekspelletjes…

Geplaatst op: 28 oktober 2014

(Muziekles voor kinderen)

Eind november start er bij Muziekonderwijs Genemuiden weer een nieuw groepje AMV (Algemene Muzikale Vorming). Tijdens deze lessen leren kinderen vanaf 6 jaar samen muziek te maken op o.a. blokfluit, piano, orgel, allerlei ritmische instrumenten. Ook maken we kennis met o.a. een hoorn, een viool, en …nog veel meer instrumenten.  Ook zal er worden gezongen, en sluiten we de lessen elke week af met leuke muziekspelletjes. De lessen zijn op de woensdag middag van 13.00 uur tot 13.30 uur en de kosten voor deze lessen zijn 75 euro incl. lesmateriaal en blokfluit.  Er cursus / lessen duren 6 maanden. Er zijn nog 4- plaatsen beschikbaar. Meer informatie en of aanmelden: www.muziekonderwijsgenemuiden.nl of per telefoon: 038-3376415

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500