Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportcafé krijgt verder vorm

Geplaatst op: 29 oktober 2014

Schaatser Wim Dillen vertelt over zijn ambities.

Wielrenner Pascal Eenkhoorn en voorzitter Kees Kranenburg van tafeltennisvereniging GTC zijn op 19 november ook te gast tijdens het tweede Genemuiden Actueel Sportcafé. Eerder maakten wij al bekend dat schaatser Wim Dillen aanwezig is. Verder is er uiteraard ook aandacht voor Sportclub Genemuiden en zijn we bezig om een bekende sporter naar De Kaaihof te halen.

Het wordt het tweede Sportcafé. Een eerste editie leverde veel enthousiaste reacties op. Tijdens een kleine twee uur interviewt Gert Jan van den Berg de sporters en ondertussen kunnen de bezoekers uiteraard van een drankje genieten. Wim Dillen gaat ongetwijfeld vertellen over zijn ambities voor het komende schaatsseizoen. Pascal Eenkhoorn nam onlangs deel aan het WK wielrennen voor Junioren. Ook maakte hij vorige week bekend dat hij stopt met veldrijden. GTC is een vereniging die ups en downs heeft gekend, maar nu weer aan een bloeiperiode bezig is.

Genemuiden Actueel Sportcafé op woensdagavond 19 november (er is dan geen voetbalprogramma!) begint om 20.00 uur.

Zin om te komen? Meld je dan even aan via redactie@genemuidenactueel.nl De toegang is gratis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500