Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Raadsvergadering over toekomst zwembaden en peuterspeelzalen

Geplaatst op: 30 oktober 2014

Belangrijke gemeenteraadsvergadering vanavond: de politici van Zwartewaterland moeten zich uitspreken over de bezuinigingsplannen van het college van Burgemeester en Wethouders. Die pleiten onder meer voor een subsidiekorting van 200.000 euro op de zwembaden. Dat betekent in feite dat de Stichting Zwembaden Zwartewaterland moet besluiten om een zwembad dicht te doen. Zou er nog toekomst zijn voor het Genemuider zwembad Bestevaer?

Tijdens de vorige raadsvergadering trokken ook de gezamenlijke peuterspeelzalen aan de bel. Die moeten na twee kortingen van 60.000 euro nog eens 31.000 euro inleveren, als het aan het college ligt. Mocht de gemeenteraad dat ook vinden, dan stoppen de peuterspeelzalen mogelijk met hun activiteiten. Genemuiden Actueel volgt de raadsvergadering vanavond via onze verslaggever Enrico Kolk. Een definitief besluit valt vanavond overigens nog niet, omdat de vergadering volgende week donderdag verder gaat.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500