Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volleybalwedstrijden in ‘d Overtoom

Geplaatst op: 30 oktober 2014

Komende zaterdag is het volleybal wat de klok slaat in de Overtoom. Er staan maar liefst 19 wedstrijden, waarvan 1 regelrechte topper, op het programma en de dag wordt afgesloten met een feestavond voor de hele vereniging en supporters.

Vanaf 12 uur spelen de jongste teams in een toernooi vorm hun competitie. Zij spelen niet elke zaterdag, maar werken meerdere wedstrijden op 1 dag af. Andere verenigingen die ook deze wedstrijden in de Overtoom spelen deze zaterdag zijn oa VC Zwolle, BAS Westenholte, SVI en Rouveen. Deze wedstrijden duren tot half 4. Meisjes Ruutvoorn A begint om half 3 aan hun wedstrijd tegen BAS uit Westenholte. Beide teams zijn nog ongeslagen in deze competitie en verloren allebei nog maar 1 set. De koppostie staat op het spel deze middag. Om half 5 begint meisjes C aan de wedstrijd tegen Steevast uit Steenwijk. De eerste wedstrijd tegen Espel,vorige week, betekende winst voor de talenten van Gijs van Dalfsen.. Ook Dames aan start om half 5. Zij zullen proberen om de knop om te zetten. Het wil nog niet erg lukken dit seizoen. Misschien dat een goed resultaat tegen Sneek dezemiddag het tij kan keren, en dit ’s avonds gevierd kan worden.

Alle informatie mbt evenementen en mogelijkheden in de Overtoom vindt u op de vernieuwde website van het sociaal-cultureel en sportcentrum van Genemuiden, www.overtoom-genemuiden.nl. De Overtoom is ook te volgen op twitter en facebook. Informatie over Ruutvoorn kunt u vinden op de site www.ruutvoorn.nl

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500