Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe telecomwinkel doet ook kledingreparatie

Geplaatst op: 31 oktober 2014

Foto Erik Driessen

Mustafa en Parnilla Razzaq hadden vrijdagmiddag de deuren van hun nieuwe telecomwinkel aan de Langestraat nog niet open of de eerste klanten kwamen al binnen. “Mijn telefoon valt steeds uit…”, was het eerste probleem dat het Afghaanse echtpaar mocht oplossen en uiteraard was de vraag om een nieuw scherm de tweede. Ondertussen serveerde het bijzonder gastvrije echtpaar koffie, thee en cake aan de gasten. Het echtpaar Razzaq heeft ook al winkels in IJsselmuiden en Wezep.

Helemaal onbekend is Mustafa niet  in Genemuiden. “Ik sta al acht jaar met schoenen op de Biestemerk. Altijd leuk. Toen we hoorden dat er winkelruimte leeg stond in Genemuiden, op een hoek in het centrum, besloten we de stap te wagen”, aldus de Afghaanse ondernemer, die inmiddels zestien jaar in Nederland woont. In zijn zaak verkoopt hij veel accessoires voor telefoons en iPads. “Buiten dat is reparatie onze specialiteit. Dat doen we snel en goedkoop met veel service.”

Buiten telecom is het echtpaar ook gespecialiseerd in kledingreparatie, onder de  naam Hamza. Ook die dienst bieden ze aan in Genemuiden. Valentino van het echtpaar Razzaq is gevestigd in het oude pand van Albert Flier. Hoewel ze zelf zeggen dat ze matig Nederlands spreken, valt dat in de praktijk reuze mee. En hoe zit het met het Gaellemuunigers? “Vuuf euro!”, lacht Mustafa.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500