Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Travel XL nieuw en toch vertrouwd

Geplaatst op: 31 oktober 2014

Reisbureau TéDéTé heet vanaf 1 november TravelXL  Reisbureau TéDéTé. Recentelijk heeft TUI Nederland besloten de franchise  activiteiten onder naam Holland International Reisbureau af te bouwen,  en eind 2015 helemaal te stoppen. Hierdoor werd Reisbureau TéDéTé min of  meer gedwongen op zoek te gaan naar een ander samenwerkingsverband. De  heren Tuinman zijn zeer verheugd deze gevonden te hebben in TravelXL.

Met deze naamswijziging is het reisbureau tevens aangesloten bij een  samenwerkingsverband van een groot aantal gerenommeerde en  onafhankelijke kwaliteit reisbureaus in Nederland en West-Europa. “De letters XL in het woord TravelXL staan voor XceLlent persoonlijk  advies voor alle reizen en vakanties, daarom voelden wij ons hier direct  thuis”, vertelt Jan Tuinman eigenaar van Reisbureau TéDéTé. “Voor ons is  het een mooie erkenning van het, als Holland International reisbureau,  jarenlang goede service te hebben gegeven, dat wij ons hierbij kunnen  aansluiten”.

“Al het andere blijft hetzelfde, maar de naamsverandering en  aansluiting biedt ons nieuwe kansen en mogelijkheden. Vooral onze  klanten zullen hier hun voordeel mee kunnen doen. Zo is ons assortiment  aan reisorganisaties flink uitgebreid en kopen wij groter in en  beschikken wij over de modernste boeking- en prijsvergelijking systemen  van Europa, die een onafhankelijke en grotere keuze in alle  vakantielanden mogelijk maken.”

Tevens betekent de naamswijziging ook een nieuwe website;  www.Travelxl.nl . Deze website bied een scala aan boekingsmogelijkheden  en informatie. “Voor de klant is er het grote voordeel niet vele uren achter de pc te  behoeven zitten en er achter te komen ‘door de bomen het bos niet meer  te zien’. Wij ontzorgen de klant met een objectief advies en in 8 van de 10 gevallen, een betere prijs/kwaliteit dan de klant zelf zou vinden. Zo  besparen we ergernis, tijd en geld voor onze klanten”, aldus Tuinman.

“Nieuw voor Zwartewaterland is dat we door onze directe contracten met  leveranciers in bijna alle landen, zonder meerprijs een pasklare reis  kunnen samenstellen. Met een keuze uit meer dan 250.000 wereldwijde  hotels, veel meer grote en specialistische reisorganisaties biedt  TravelXL Reisbureau TéDéTé een totaal aanbod van reizen en vakanties  voor elke Zwartewaterlander. “Bovendien krijgen de klanten, om onze nieuwe naam te vieren, de  komende weken bij boeking een prachtige strandtas, die onderstreept waar  wij voor staan: kwaliteit en service”, aldus Jan Tuinman.

De tassen zijn leverbaar zo lang de voorraad strekt.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500