Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste seizoenszege voor Dames Ruutvoorn

Geplaatst op: 1 november 2014

Dames 1 van Ruutvoorn heeft zaterdagmiddag in de eigen d’ Overtoom de eerste overwinning gepakt. Middenmotor Sneek werd overtuigend met 4-0 aan de kant gezet door de volleybalsters uit Genemuiden. Ruutvoorn heeft daarmee dubbel feest: vanavond staat er in d’ Overtoom namelijk een feestavond gepland.

De Meisjes A verloren vandaag de topper tegen Bas Autowas met 1-3. Het leek alsof de meiden moeite hadden met de spanning. Meisjes C wonnen drie keer op rij en doen nu bovenin de competitie mee. Meisjes niveau 6 won twee wedstrijden met goed spel. Uit bij Kampen gingen de Meisjes niveau 3 wel onderuit. Wel was er twee keer winst voor de jongens Niveau 5 team 2. De  jongens van Niveau 5 team 1 wonnen en verloren een wedstrijd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500