Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tafeltennissers nipt onderuit in Swifterbant

Geplaatst op: 1 november 2014

GTC 1 verloor nipt in Swifterbant van Swift 64 1. Kees Kranenburg kon helaas geen punten bijschrijven voor team 1. Pieter en Egbert Beuzenberg, wisten hun goede vorm om te zetten in winstpunten, het resulteerde in een 6-4 verlies. Voor behouden van een positie in de 2 klasse zal men zich moeten richten op concurrent Tafeltennis Zwolle.

GTC 2 nam het op in en tegen Zwartsluis Herman van Dalfsen en Arno Withaar, en Wijnand Oudenaarden konden geen vuist maken, alleen het dubbelspel werd gewonnen, er werd teleurstellend met 9-1 verloren. GTC 3 speelde tegen Bas 1 uit Biddinghuizen, Hans Hilberts, Leen Oudenaarden en Heyns Verspey waren alle drie goed voor 2 winstpunten, ook het dubbelspel werd omgezet in winst. Er werd een mooie 7-3 overwinning geboekt.

Volle winst voor KUNSTGRASNET GTC

Bjorn van Dieren, Corstiaan Bol en Rutger den Otter speelden uit, in en tegen Staphorst 2. Het bleek een lastige tegenstander. Bjorn van Dieren was uitblinker en won al zijn partijen, Corstiaan Bol en Rutger den Otter wonnen samen 4 partijen, het punt voor het dubbelspel ging naar Staphorst. Uiteindelijk een zeer verdiende, en mooie 7-3 overwinning.

GTC 2 kwam in actie tegen Kampenion uit Kampen. Johannes van der Kamp,Janko den Otter, en Jakob last wonnen de lastige uitwedstrijd met 6-4. GTC 3 speelde uit tegen Smash’s70 uit Hattem. Jorik Altena en Xander en Rafael Oudenaarden wonnen verdiend met 3-2.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500