Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wat is de leukste winkel van Genemuiden?

Geplaatst op: 1 november 2014

Genemuiden Actueel gaat op zoek naar de leukste of beste winkel van Genemuiden. Lezers van deze site en onze facebook- en twitteraccounts wijzen hun favoriete winkel aan. De zaak met de meeste stemmen en de leukste aanbevelingen wordt uiteindelijk de ‘leukste winkel van Genemuiden’. Die bieden wij vervolgens een jaar lang gratis adverteren op Genemuiden Actueel aan.

We stelden vanmiddag voor het eerst de vraag op Facebook. Daarop kwamen al een aantal reacties binnen. William van de Weg noemt Keurslager van de Weg de beste winkel vanwege de lekkere en kwalitatief goede producten. Of hij helemaal objectief is, valt te betwijfelen. Dat geldt ook voor de voordracht van Gerben Beens, die Bij Sigrid, de zaak van zijn echtgenote, nomineert.

Herwin de Vries noemt ‘Bert en Driek’, Nick Hoekman gaat voor ‘de afhaalchinees’’. Gea Groen gaat voor Bloembinderij Vivaldi. “Die vind je nergens anders”, meldt ze. Gerrie Sterk-Last gaat vanwege de leuke acties en aanbiedingen voor DA Feenstra. En Sylvia van Nijnen-Tuitert noemt de Kruidvat omdat het daar goed snuffelen is in het snuffelrek.

Ook een favoriete winkel? Laat een reactie achter of mail naar redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500