Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wat is de leukste winkel van Genemuiden?

Geplaatst op: 1 november 2014

Genemuiden Actueel gaat op zoek naar de leukste of beste winkel van Genemuiden. Lezers van deze site en onze facebook- en twitteraccounts wijzen hun favoriete winkel aan. De zaak met de meeste stemmen en de leukste aanbevelingen wordt uiteindelijk de ‘leukste winkel van Genemuiden’. Die bieden wij vervolgens een jaar lang gratis adverteren op Genemuiden Actueel aan.

We stelden vanmiddag voor het eerst de vraag op Facebook. Daarop kwamen al een aantal reacties binnen. William van de Weg noemt Keurslager van de Weg de beste winkel vanwege de lekkere en kwalitatief goede producten. Of hij helemaal objectief is, valt te betwijfelen. Dat geldt ook voor de voordracht van Gerben Beens, die Bij Sigrid, de zaak van zijn echtgenote, nomineert.

Herwin de Vries noemt ‘Bert en Driek’, Nick Hoekman gaat voor ‘de afhaalchinees’’. Gea Groen gaat voor Bloembinderij Vivaldi. “Die vind je nergens anders”, meldt ze. Gerrie Sterk-Last gaat vanwege de leuke acties en aanbiedingen voor DA Feenstra. En Sylvia van Nijnen-Tuitert noemt de Kruidvat omdat het daar goed snuffelen is in het snuffelrek.

Ook een favoriete winkel? Laat een reactie achter of mail naar redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

10 thoughts on “Wat is de leukste winkel van Genemuiden?

 1. G.Beens schreef:

  Wij vinden de snoepwinkel bitter zoet de mooiste winkel. Sfeervol ingericht . En personeel neemt nog even de tijd om een praatje te maken .

 2. A.Klepper schreef:

  BLOKKER.

  Gezellige nette ruime winkel met zeer groot assortiment.
  Super leuke medewerkers. Top!

 3. Wilma Troost schreef:

  Met stip: Bij Sigrid ! Super gezellige winkel en gastvrouw, met fantastische producten en leuke workshops!

 4. Jacqueline schreef:

  Bij Sigrid! Gezellige snuffelwinkel met erg leuke stempels, stickers, kaarten, verf en nog veel meer leuks!

 5. Agnes schreef:

  Bij Sigrid! Leuke spulletjes, prulletjes, hobby artikelen, brocante en Annie Sloan Chalk Paint! Hangt altijd een leuke sfeer in de winkel en kan moeilijk met lege handen de winkel uit komen.

 6. Els Tar schreef:

  Mijn stem gaat uit naar De Lange’s versplein. Houden mij en mijn gezin de hele herfst en winter gezond dmv hun heerlijke producten.

 7. José schreef:

  Nou…..dat is niet moeilijk. Bij Sigrid natuurlijk!! Een winkel waar je altijd gezellig binnenkomt, vriendelijk en vrolijk wordt begroet. Je kunt er héérlijk op je gemak rondsnuffelen, vaak ook nog onder het genot van een kopje koffie. Een winkel die volop in beweging is met workshops, nieuwe spullen, Annie Sloan chalkpaint, eigen producten……. En erg mooi, de eigen kaartenlijn met prachtige teksten!! En dat alles in een mooi sfeervol pand!

 8. J. Beens schreef:

  Wij stemmen op Blokker.
  Altijd vriendelijk en mooie actie’s.
  En helpen waar ze kunnen.

 9. Johanna Kolk schreef:

  Ik stem op de DA Feenstra, Ineke en haar personeel zijn altijd vriendelijk, en altijd bereid om uitleg te geven bij de producten die je koopt.

 10. Nelleke schreef:

  Mijn voorkeur gaat uit naar de ACTION, het is een mooie nette en ruime winkel met een heel groot assortiment voor ieder wat wils en wat erg belangrijk is , vooral in deze tijden, het is betaalbaar, ook als ik eigenlijk niks nodig heb vind ik het leuk om daar te winkelen en kom toch nooit met lege handen de winkel uit.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500