Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Concert Voorwaarts in Zwartsluis

Geplaatst op: 1 november 2014

Komende zaterdag houdt muziek vereniging Voorwaarts Zwartsluis zijn jaarlijkse concert in de tennishal van Hotel Zwartewater. Het belooft weer een geweldige muzikale avond worden met als thema Voorwaarts Got Talent. De bedoeling is de talenten binnen de vereniging op de voorgrond te plaatsen, het bijzondere tijdens deze avond is dat een lid van Voorwaarts examen moet afleggen. Het gaat om de klarinettiste Alette van de Belt die voor haar D-examen het nummer Dancing Ebony solo voor klarinet en orkest ten gehore brengt en wat beoordeeld wordt tijdens de uitvoering.

Dethmer Jan van Heerde heeft de leiding over het orkest dat deze avond opent met de gezamenlijke mars Geneve en verder nummers ten gehore brengt van Kees Vlak, Queen en titelsongs van James Bond. De malletband staat onder leiding van Jan ter Haar en speelt werken van Coldplay, een heuse drumbattle en Guus Meeuwis met Gerald Joling staan ook op het progamma.

Aanvang 19.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500