Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

De pont die niet komt

Geplaatst op: 2 november 2014

Foto Erik Eenkhoorn

Je zou er bijna een mop van kunnen maken: ken je die mop van die pont? Die kwam niet. Nog steeds staan elke zondag automobilisten en met dit mooie weer ook fietsers te wachten op de overtocht. Maar dat is vanaf 1 oktober niet meer mogelijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen

6 thoughts on “De pont die niet komt

 1. Marc schreef:

  Hele rare situatie op iedere zondag.
  Ook met slecht weer trouwens, wandelaars die denken over te kunnen…nou dan sta je raar te kijken.
  Zolang Connexxion pont in beheer heeft is het hommeles; hogere prijzen, minder dienstverlening (kortere dagen/of helemaal niet).
  Begreep dat er binnenkort een oplossing komt?? Maar wel met een rol voor de gemeente….dan kan het in deze tijd nooit heel veel beter worden, maar veel slechter ook niet. Ben benieuwd!

 2. J eenkhoorn schreef:

  Connexion komt ieder jaar te kort dan moeten ze de pont maar laten varen op zondag dan hoeven ze niet bij Zwartewaterland aan te kloppen boot aanvulling van de tekorten want dan beuren ze zoveel dan kunnen ze zichzelf wel bedruipen en geen anderen meer lastig vallen

 3. taltena schreef:

  Ze willen Genemuiden promoten ,zo komt ons stadje in het negatieve.!!! Genemuiden wordt zo gemeden. laten we van de pont een belevenis maken.veel mensen hebben ervoor gestaan die terug konden !!! . Niet te duur maken een mooi theehuis (uitspanning) bij aankomst waar je gezellig op een terrasje kunt vertoeven. Bij de petroleumkelders een leuke lekkere ijscokar. Een eindje verder een viskar. dan wordt de kaai ook weer levendig. Dit dan weer niet op zondag.

 4. Hbeens schreef:

  Gewoon de pont weer in eigen beheer en varen met die hap.Met alle mooie zondagen van Oktober had de pont het begrotingstekort van Zwartewaterland mooi weg kunnen werken.

 5. harry van lente schreef:

  Belachelijk dat hij überhaupt niet vaart, maar conexicon laat hier verstek gaan je zal er maar staan te wachten.

 6. Cor Heutink schreef:

  Belachelijk dat er geen bord staat, dat de pont zondags gestremd is, als Conexicon dit niet doet, laat het dan de gemeente dit doen!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500