Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vier aanhoudingen na mishandeling

Geplaatst op: 2 november 2014

De politie heeft op zaterdag 1 november rond 23.00 uur vier personen aangehouden vanwege de mishandeling van drie Zwollenaren nabij het NS-station Zwolle. De drie (24, 25 en 27 jaar oud; allen uit Zwolle) liepen in de Terborchstraat toen vier mannen op hen afkwamen en zich vrijwel direct agressief opstelden. Daarbij vielen meteen verschillende klappen. Na enkele minuten vertrokken de vier en werd de politie gebeld.

Na een korte zoektocht werden ze op een perron in het station aangetroffen en aangehouden. Het gaat om twee jongens uit Raalte (17 en 20 jaar), een 23-jarige man uit Deventer en een 23-jarige man waarvan het adres niet bekend is. De slachtoffers hielden enkele pijnlijke plekken over aan dit voorval en waren behoorlijk geschrokken. De politie heeft deze zaak in onderzoek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500