Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruutvoorn viert goed feestje

Geplaatst op: 2 november 2014

Afgelopen zaterdag was het vooral volleybal in d ‘Overtoom. Na een geslaagd mini-tournooi speelde meisje A een spannende wedstrijd. En om 16.30 uur traden meisjes C en dames 1 nog aan. Daarna was er voor de hele vereniging, maar ook voor supporters een feestje in de kantine.

De jeugd was uitgenodigd om te komen kijken bij dames 1 en in de kantine werden er volop patat en frikandellen gebakken. Nadat de inwendige mens verzorgd was, was er Dj Albert Post die voor muzikale opluistering zorgde en ook werd er een 90’s quiz gespeeld. Dit alles maakte het een zeer gezellige avond waarop er volop gedanst, gepraat en gelachen werd.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500