Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Informatieavond over eindejaarsketen

Geplaatst op: 3 november 2014

De gemeente houdt op donderdag 20 november een informatieavond over het aanvragen van een vergunning voor een eindejaarskeet. Dat is ook dit jaar rond de jaarwisseling weer toegestaan. De avond bij de gemeentewerf aan de Sisalstraat 62 begint om 19.30 uur.  Groepen die een vergunning voor een eindejaarskeet willen aanvragen, zijn verplicht op deze avond met twee vertegenwoordigers aanwezig te zijn. Een groep die niet aanwezig is, krijgt geen vergunning!

Tijdens de informatiebijeenkomst moet het aanvraagformulier volledig ingevuld (inclusief toestemming eigenaar/gebruiker aangrenzend perceel) ingeleverd worden. Dit betekent dat de eigenaar/gebruiker van dat perceel zijn handtekening op het formulier heeft gezet. Het formulier is te downloaden op de site van de gemeente www.zwartewaterland.nl

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500