Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

IPhone terug dankzij app

Geplaatst op: 3 november 2014

De politie heeft zondag en 19-jarige Zwollenaar aangehouden. Hij was in het bezit van een gestolen iphone. De eigenaresse had haar toestel en de dief opgespoord via een app. De eigenaresse had haar auto zondagavond even onafgesloten geparkeerd aan de Spoelstraat. Toen ze terug kwam was haar tas verdwenen. Daarin zat een iphone waarop een speciale app was geïnstalleerd. Ze keek snel op de find my iphone website en belde de politie. Vastgesteld waar de iphone was en op de Thomas a Kempislaan werd een verdachte aangetroffen. Hij bleek de iphone inderdaad in zijn bezit te hebben. De Zwollenaar is aangehouden voor verder onderzoek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500