Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bal hooghouden en sneldichter op Superzaterdag

Geplaatst op: 6 november 2014

De eerste Superzaterdag in Genemuiden krijgt steeds meer vorm. Winkeliers van Middenstand Vereniging Genemuiden (MVG) zorgen dat het op zaterdag 29 november bruist in de winkels en op straat. Bezoekers worden in iedere zaak verrast met acties die ze niet verwachten. Ook komt er onder meer een sneldichteres naar Genemuiden die mensen helpt bij het schrijven van Sinterklaasgedichten.

Waar anderen dagenlang worstelen met het schrijven van een leuke rijm, heeft Marieke van Bolderen uit Zwolle in een paar minuten een origineel gedicht op papier. Een leuke aanvulling op een ongetwijfeld ook origineel cadeau dat mensen tijdens Superzaterdag in Genemuiden kunnen kopen. De Pietenbrigade zorgt er voor dat Genemuiden deze dag sowieso is ondergedompeld in die gezellige decembersfeer. Een optreden in de buitenlucht van Anders dan Normaal gaat daaraan ook een bijdrage leveren.

En ondertussen zijn er veel leuke acties en spetterende aanbiedingen in de winkels van Genemuiden. Flier Sport en Fashion nodigt balkunstenaars uit om naar de winkel in de Langestraat te komen. Daar is dan namelijk een wedstrijd ‘bal hoog houden’. Heel andere kunsten zijn er bij Bosch Bloemen. Tijdens Superzaterdag staat de winkel in het teken van de wedstrijd ‘de beste bloemstylist van Genemuiden’, met een knipoog naar het populaire televisieprogramma dat onlangs is afgesloten. Andere acties, waaronder raden en winnen, en optredens worden later bekendgemaakt.

Tijdens Superzaterdag zijn ook alle ateliers en ‘t Olde Staduus in het centrum van Genemuiden open. Ook in de Klaas Fuitestraat en Irenestraat is er volop actie zijn. Bovendien zijn musea ook open, nadere details volgen. Ook aanhaken of iets organiseren tijdens Superzaterdag in Genemuiden? Mail dan naar info@winkeleningenemuiden.nl. of mvg8281@gmail.com

Kijk ook op www.winkeleningenemuiden.nl voor meer informatie en volg ons op twitter via @genemuidenMVG.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500