Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gelegenheidsbands in d’ Overtoom

Geplaatst op: 6 november 2014

Zaterdag 15 november is er weer een Open Podium in de kantine van de Overtoom. Voorafgaand aan het Open Podium is er de jaarlijks voorspeelavond van de leerlingen de gitaarschool van Jerry Hoekman. Vanaf 20.00 uur presenteren zij zich aan het publiek. Hierna zijn er een aantal gelegenheidsbands die deze avond gebruiken om samen muziek te maken.

Lokale muzikanten als Rene Tuin, Lars Brouwer en Jasper van Lente spelen samen. Daarnaast speelt Jerry Hoekman deze avond met een band. Niet op zijn gebruikelijke gitaar maar achter de drumkit. Muzikanten uit Genemuiden en omgeving die nog mee willen doen kunnen zich nog steeds aanmelden. Het maakt niet uit wat voor muziek je speelt. Alle muziekstijlen zijn welkom. Opgeven kan via www.overtoom-genemuiden.nl of rene_tuin @hotmail.com. De organisatie van deze avond is in handen van de Stichting RockEvening Genemuiden. De aanvang is 20.00 en de toegang is gratis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500