Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Humor op dankdag in Genemuiden

Geplaatst op: 6 november 2014

Wie wil er een pepermuntje? Bij ds. Olie, Leeuwerik 7, mag iedereen, zo lang de voorraad strekt, een pepermuntje komen halen. Hij deelde tijdens de ochtenddienst op dankdag, gisteren, een rol pepermunt uit. Daarbij maakte hij de opmerking: “Als ik voor iedereen peperpunt had moeten kopen was ik arm geweest.” Thema van de preek was echter: ‘Genoeg te delen’.

“Vanmiddag kreeg ik een pakket in de brievenbus (zie foto) met de volgende tekst: Niet rijk genoeg? Of niet gul genoeg? Genoeg te delen: Wie een pepermuntje wil mag langs komen bij Leeuwerik 7 (Zo lang de voorraad strekt)”, schrijft de dominee op zijn Facebook.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500