Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Olde Staduus’ zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 6 november 2014

Je wilt graag wat doen voor een ander, je bent betrokken bij de Genemuider samenleving, je vind het leuk om samen ergens aan te werken en je wilt dit wel doen in het sociaal cultureel hart van Genemuiden.

Dan bent u hierbij uitgenodigd om  op maandagavond 1 december op de informatieavond over vrijwillgerswerk te komen in ’t Olde Staduus.

Diverse vrijwilligers en 11 gemotiveerde medewerkers van Philadelphia verzorgen de dagelijkse werkzaamheden in ’t Olde Staduus. Om dit goed te blijven doen, kunnen we nog wel enkele bevlogen vrijwilligers gebruiken. Hierbij moet je b.v. denken aan het helpen in de winkel en het toeristisch informatie punt, diverse bode- en beheerstaken, het helpen bij de organisatie en uitvoering van evenementen of nuttig schoonmaakwerk. Werk genoeg en hoe meer mensen, des te beter kunnen we de taken verdelen. Dus ook voor enkele uurtjes in de week of incidenteel bij een evenement kunnen we zeker nog hulp gebruiken.

Onder het genot van een kopje thee of koffie met een zelfgebakken koekje vertellen wij je graag welke mogelijkheden er zijn om een steentje bij te dragen aan de doelstelling van ’t Olde Staduus.

Voor eventuele vragen kunt u bellen met één van de beheerders:

Klasien Hoekman (06-22037035) of Jan Heutink (06-51135863)

Graag tot maandag 1 december 19.30 uur in ’t Olde Staduus!

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500