Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lezing over vrede met de partner

Geplaatst op: 7 november 2014

Theo Schoenaker houdt op dinsdagavond 18 november a.s. een lezing in de Schoenaker Academie in Genemuiden. Hij inspireert om nieuwe wegen te gaan, om jezelf te leren kennen en op een bemoedigende manier met elkaar te praten.

Ook al gemerkt: we zijn niet zo volwassen als we er uitzien. De wortels voor ons gedrag van vandaag liggen in onze jeugd. In geen andere relatie als in de intieme relatie komt dit zo duidelijk tot uitdrukking. Hoe sterker de emoties, des te meer gedragen we ons als “kinderen in een volwassen lichaam”.

Vrede met de partner krijgen we door de problemen te begrijpen en nieuwe manieren van omgang met elkaar te oefenen. Een interessante ontwikkelingstijd ligt dan voor ons.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500