Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Dijkhuizen ook bij Genemuiden Actueel Sportcafe

Geplaatst op: 7 november 2014

Foto Pieter Polman

Ook Sportclub-trainer Hans van Dijkhuizen is op 19 november te gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé in de Havenkamer van De Kaaihof. Presentator Gert Jan van den Berg praat met hem over zijn eerste maanden bij Sportclub Genemuiden. Na een goed begin in de Topklasse, hebben de groen-witten het nu moeilijk. Gespreksstof genoeg kortom voor de Kamper trainer.

Verder wordt tijdens het tweede Genemuiden Actueel Sportcafé een speciale prijs uitgereikt. Wethouder Dick Visserman gaat die uitreiken. Hij meldde zich eerst aan als bezoeker van de avond en is vereerd dat hij de sportprijs mag uitreiken. Andere gasten tijdens het Sportcafé zijn schaatser Wim Dillen, wielrenner Pascal Eenkhoorn, voorzitter Kees Kranenburg van GTC en Sportclub-voetballer Martijn Jansen. Verder proberen wij een bekende regionale sporter naar Genemuiden te halen.

Voor wie de opzet van de avond nog niet kent: Gert Jan van den Berg interviewt lokale en regionale sportgasten en er is volop ruimte voor het nuttigen van een drankje. De avond begint om 20.00 uur. Toegang is gratis, wel is het handig om even te melden dat je komt via redactie@genemuidenactueel.nl of door te reageren op dit bericht!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500