Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljarttoernooi start met toast

Geplaatst op: 8 november 2014

Foto's Erik Driessen

Biljartclub het Zwartewater organiseert vandaag het Van Ingen Biljarttoernooi. Een toernooi waarop de beste biljarters uit de regio het tegen elkaar opnemen. Vooraf nam het bestuur een borreltje om te vieren dat De Rank bijna is aangekocht. Binnenkort vindt de overdracht bij de notaris plaats.

Gerrit Rietman serveerde daarvoor in mooie authentieke glaasjes de borrel. Daarna begonnen de 35 biljarters aan het toernooi in De Rank. Opnieuw een blijk van de veerkracht van de vereniging die een paar jaar geleden op sterven na dood was. Na de verhuizing is het ledenaantal explosief gestegen, zo vertelde bestuurder Henk Post vooraf aan de gasten van de dag.

De finale van het toernooi is over twee weken.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500