Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ernstig ongeval op Oppen Swolle

Geplaatst op: 8 november 2014

Bij een aanrijding met twee personenauto’s op de Oppen Swolle zijn vrijdagavond drie personen gewond geraakt. Een 72-jarige automobiliste uit Sint Jansklooster wilde met haar auto vanuit de Dennebos de Oppen Swolle oprijden maar zag de van links naderende auto van een 28-jarige man uit Emmeloord over het hoofd. Deze raakte de auto van de vrouw uit Sint Jansklooster vol in de flank.

De 72-jarige vrouw en haar 75-jarige passagier werden per ambulance met een gebroken pols en elleboog naar het ziekenhuis vervoerd. Ook een 26-jarige inzittende van de auto uit Emmeloord raakte gewond en werd met een gebroken been per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Eventuele getuigen van het ongeval die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500