Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Garagedeur Achterstraat geramd en flink beschadigd

Geplaatst op: 8 november 2014

Foto's Erik Driessen/bewoners

De garagedeur van het appartementencomplex Juliana Staete is vrijdagavond vernield. Vermoedelijk heeft iemand de deur aan de Achterstraat geramd. Of het om vandalisme of een ongelukje gaat is niet duidelijk, maar de auto moet met een flinke snelheid tegen de deur zijn aan geknald. “Wellicht is iemand de controle over zijn auto kwijtgeraakt terwijl hij wilde draaien of keren. De helling is steil, dus misschien is iemand achteruitrijdend tegen de deur geknald”, denkt een bewoner.

De garage is bedoeld voor bewoners van Juliana Staete en voor het personeel van De Steenpoort. De bewoners hebben de deur zaterdag met flink gereedschap uit de constructie gehaald. Duidelijk is in ieder geval dat de veroorzaker geen bericht heeft achtergelaten. Bewoners vragen daarom of de veroorzaker of wellicht getuigen zich willen melden. Anders maken ze er politiewerk van. Getuigen of daders kunnen zich melden op het adres 23F of mailen naar redactie@genemuidenactueel.nl

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500