Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wisselende resultaten voor badmintonners

Geplaatst op: 8 november 2014

De badmintonners uit Genemuiden presteerden wisselend. Het mix team speelde een thuiswedstrijd tegen Hoogeveen: van de vier dubbels werd er maar 1 gewonnen, zodat er met een 1 – 3 achterstand aan de enkelpartijen kon worden begonnen. Ook van deze vier wedstrijden werd er maar 1 gewonnen zodat een 2 – 6 nederlaag kon worden bijgeschreven in het resultaat.

De heren speelden twee wedstrijden. Eerst werd er in Zwolle tegen de ‘Swollenearen’ gespeeld. De eerste heren enkelpartij ging verloren, maar daarna ging het snel de goede kant uit.  De andere drie partijen gingen in rap tempo naar Genemuiden. Bij de dubbelwedstrijden werd vier keer gewonnen, waarvan 1 in drie sets maar de overige partijen gingen erg snel: uitslag 1 – 7.
De andere wedstrijd was thuis tegen koploper IJsselstad uit Deventer. Hier was het begin niet geweldig. Twee nederlagen gaven direct al een achterstand, maar de derde partij werd gelukkig wel gewonnen, de vierde werd nipt verloren zodat er met een achterstand kon worden begonnen aan de dubbels. Hier werden er twee gewonnen en twee verloren, zodat de uitslag 3 – 5 was.  Gevolg van deze kleine nederlaag is dat er nu in de competitie een nieuwe koploper is , want doordat Deventer maar 5 punten meenam uit Genemuiden werd het voorbij gestoken door Emmeloord.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500