Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuwe Blokker houdt woensdag extra koopavond

Geplaatst op: 10 november 2014

Foto's Pieter Polman

Blokker Genemuiden heeft de inrichting compleet veranderd. “Iedereen vraagt of we hebben uitgebreid, maar we hebben de winkel alleen anders ingericht. Volgens het schappenplan van Blokker Nederland, met meer overzicht en ruimte”, legt Arianne van der Vinne uit. Wie de nieuwe winkel wil bekijken, kan dat bijvoorbeeld woensdagavond doen. Dan is er ook 20 procent korting op het hele assortiment.

Een half jaar geleden verhuisde Blokker Genemuiden de kassa al. Het aloude eiland verdween en de kassa is nu aan de raamkant. Dat leverde al veel ruimte op. Met de nieuwe indeling kijken bezoekers hun ogen uit. “Nog steeds vind je bij ons heel veel artikelen. Nieuw in het assortiment zijn de kook- en bakproducten van Rudolf van 24 Kitchen. Ook hebben we nieuw servies. Blokker werkt daarvoor samen met het weekblad Margriet”, vertelt Arianne.

En natuurlijk kan Sinterklaas nog steeds prima slagen bij de winkel aan de Irenestraat. En de kerstartikelen zijn ook al gesignaleerd bij Blokker Genemuiden. Bekijk de vernieuwde winkel tijdens de extra koopavond van 18.15 tot 21.00 uur. “Voorheen hadden we op deze extra koopavond 15 procent korting. Dan was het altijd druk. Ik verwacht dat het nu rijen dik staat…”, glimlacht Arianne.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500