Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uitreiking diploma’s in zwembad Bestevaer

Geplaatst op: 10 november 2014

Na maanden goed geoefend te hebben was het afgelopen zaterdag zover. De kinderen mochten afzwemmen voor hun A diploma. Spannend was het wel met zoveel mensen aan het bad. Eerst moesten de kinderen 25 meter met kleren aan zwemmen. Best zwaar voor deze jonge kinderen. Toen dit onderdeel voorbij was gingen de kinderen bij papa of mama de extra kleren uit doen en kregen daar nog even de laatste aanmoedigingen. Vol goede moed gingen ze verder met de rest van het examenprogramma: 3 meter onder water zwemmen, 2 banen schoolslag, 2 banen enkelvoudige rugslag, drijven op de buik en op de rug, borstcrawl, rugcrawl en 1 minuut watertrappen. Dit ging goed en daarom hebben alle kandidaten hun diploma gekregen.

Dit zijn de geslaagden voor A:

Bram Borst, Elina Bruintjes, Freya van Dalfsen, Daniёl van Dijk, Gerike Hammer, Jarne Hammer, Arne Juffer, Naomi Kloek, Jan Tymen Lokhorst, Emma Meuleman, Korstiaan Spek, Nina Visscher en Jelle ter Wee.

Na het A diploma was het de beurt aan de B kandidaatjes. Ook voor hen was het weer spannend. Het examenprogramma van diploma B is toch wel zwaarder dan dat van het A diploma. Zeker het eerste onderdeel met de extra kleding aan is zwaar. De kinderen lieten hierbij een sprongdraai en een platte draai zien, ook gingen ze onder een mat door en zwommen nu 50 meter in totaal. Ook de andere eisen zijn iets moeilijker dan bij het A diploma. Maar deze kinderen lieten het allemaal keurig zien en hebben hun B diploma nu ook op zak.

Dit zijn de geslaagden voor diploma B:

Emmelie Beens, Nadine Beens, Marijn Boschman, Noud Breman, Anne-Marije van Dijk, Ilse van Dijk, Fleur Eenkhoorn, Laurens Fuite, Lieke Heldoorn, Marissa Hoekman, Erwin Kalter, Luuk Kolk, Stijn van Laar, Noor Lok, Melissa Net, Hannah Paas, Anna-Stasia Ploeg, Laurent Post, Niels Post, Brenda Snijder, Louise Snijder, Louis Snijder, Loïs van der Steeg, Marynthe Timmerman, Lucas Trapman en Colin de Velde.

Naast de kinderen die voor hun A en B diploma zwommen, hadden we ook één kandidaat voor het C diploma. Het eerste onderdeel met de kleren waarbij hij 4 banen in totaal moest zwemmen is erg zwaar. Hij liet hierbij zien dat hij in de help houding kon drijven, over een vlot kon klimmen en er onder kon zwemmen. Ook de andere eisen zijn moeilijker dan bij het B diploma. Maar hij liet het allemaal keurig zien en heeft nu ook het C diploma op zak.

Geslaagde voor diploma C:

Sven Kragt

Allemaal van harte gefeliciteerd met je zwemdiploma! Goed gedaan.

SONY DSC

 

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500