Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bij Sigrid viert feest

Geplaatst op: 11 november 2014

Bij Sigrid is op vrijdagavond 21 november al helemaal in de gezellige kerstsfeer. “Gezelligheid, gluhwein, workshops, demonstraties en bijzondere ChalkPaint-aanbiedingen”, noemt Sigrid Beens de ingrediënten van deze bijzondere en kleurrijke avond op. Die duurt van 19.00 tot 22.00 uur.  Daarmee sluit ze aan bij een wereldwijd evenement. “Alle winkels die ChalkPaint van Annie Sloan verkopen, houden op deze avond namelijk een Annie Sloan Late Event”, aldus Sigrid.

Van Nieuw Zeeland, Australie, Azië en Europa tot aan Amerika wordt in deze winkels van alles rondom de ChalkPaint georganiseerd. En dus ook aan de Klaas Fuitestraat bij het sfeervolle Bij Sigrid. Zij is zeer enthousiast over het bijzondere verfproduct en krijgt dat enthousiasme terug van veel gebruikers. “ChalkPaint is superhandig omdat schuren of gebruik van grondverf niet nodig is. Je trekt een blik verf open, roert door en kan direct beginnen met schilderen. En deze verf is geschikt op bijna alle ondergronden, zoals hout, metaal, aardewerk, glas, muren en vloeren. Ideaal!”
Ook zijn er veel verschillende verftechnieken en afwerkingen mogelijk. Tijdens het gezellige Annie Sloan Event zijn er demonstraties en kunnen bezoekers vragen stellen. Bij Sigrid is uiteraard ook het adres voor workshops. Aanmelden daarvoor kan via www.bijsigrid.nl
Tijdens het Annie Sloan Late event zijn er twee verschillende soorten workshops te volgen:
 
Stralende Sterren & Festoen in de lijst
Voor meer informatie en opgave: www.bijsigrid.nl
 
Bij Sigrid steunt in de winkel SOS Kayamandi.Vanaf vrijdag worden er in de winkel Kerststerren voor dit goede doel verkocht.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500