Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open Podium gaat zaterdag niet door

Geplaatst op: 12 november 2014

Het Open Podium dat komende zaterdag zou plaats vinden in de kantine programma van de Overtoom is verplaatst naar eind januari. De precieze datum wordt binnenkort bekend gemaakt via de media en de site van de Overtoom. Vanwege afzeggingen en verplichtingen van een aantal muzikanten kon de organisatie geen volwaardig programma presenteren. Ook de presentatie van de leerlingen van Jerry Hoekman is hierdoor verplaatst naar de nieuwe datum. Als er muzikanten zijn die mee willen werken dan kan men zich hiervoor aanmelden via info@overtoom-genemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Open Podium gaat zaterdag niet door

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500