Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Verrassingen op biljarttoernooi

Geplaatst op: 12 november 2014

Biljarttoppers  Jan van den Berg, Dik van Putten en Jan Bonthuis verloren op de eerste dag hun beide gespeelde partijen in het Gildeslager Evert van Ingen Biljarttoernooi. Dit in tegenstelling tot de “topper”  Alex Mooiweer uit Zwartsluis die het Zwartewater weer kon oversteken met twee gewonnen partijen. Ook een aantal sterk spelende  biljarters van HZW o.a. Wout van Dalfsen, Jan Bakker, Henk Post, Peter Bakker, Johan Klaver en Barry Eenkhoorn wonnen alle partijen. Deze biljarters spelen op de finaledag eveneens in de A poule.

Tot de mogelijke finalisten in de A poule behoren ook Joop Schutte en Jan Pot uit Zwolle en uit Hattem Harrie Fijn, Gerrit Achterhuis en Gerlof Hoekstra. De HZW spelers Klaas van de Berg,  Tiem Eenkhoorn, Jan van Dijk,Karst Beens, Aart van Dijk, Hans Mateboer, Piet Driessen en van de Kamperzeedijk Hendrik Jan Bakker verloren en
wonnen één partij. Deze biljarters spelen in de B poule op de finaledag tegen Dries Barneveld, Ton Braspenning en Ton Buter uit Zwolle en Mirella Jansen uit Zwolle.

Zaterdag 22 november a.s. worden vanaf s` morgens  10.00 eerst 24 poulewedstrijden gespeeld.  Daarna omstreeks 16.00uur worden de 4 finale wedstrijden gespeeld. Iedere belangstellende is van harte welkom. Let op: kinderen uitsluitend onder begeleiding

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500