Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Andere opzet Zwartewaterlandtoernooi

Geplaatst op: 12 november 2014

Tijdens het aanstaande Zwartewaterlandtoernooi, dat jaarlijks in d’Overtoom wordt afgewerkt, wordt het toernooi in een nieuw jasje gestoken. Dit jaar strijden 25 teams in vijf poules strijden om een plaats op de finaledag. De nummers 1 en 2 van de poules A t/m E plaatsen zich voor de finaledag. Op die finaledag (30 december) zijn tien teams vertegenwoordigd, die de dag in twee poules van 5 teams starten. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de kruisfinales. In tegenstelling tot voorgaande jaren is er dit jaar dus geen tussenronde.

Aanstaande vrijdagavond wordt de loting verricht door een afgevaardigde van regerend kampioen Vebe Floorcoverings uit Genemuiden. Ieder deelnemend team is ingedeeld in één van de vijf potten. Iedere pot bevat vijf teams, die op basis van prestaties uit het afgelopen jaar zijn ingedeeld.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500