Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

PSC biedt hulp aan ouders

Geplaatst op: 12 november 2014

Help mijn kind is altijd boos, wordt gepest, is zo stilletjes, heeft slaapproblemen, huilt zoveel, heeft altijd maar buikpijn….….

Zomaar wat problemen waarmee ouders aankloppen bij PSC Genemuiden. PSC biedt hulp aan ouders, kinderen en volwassenen op sociaal, emotioneel en psychisch gebied. PSC staat voor laagdrempelige en persoonlijke hulp! Het is soms best moeilijk om voor kinderen de juiste hulp te vinden, vaak moeten ouders een ‘drempel’ over om de stap naar hulp te nemen. PSC probeert deze ‘drempel’ zo laag mogelijk te maken voor ouders en kind! De praktijk leert dat kinderen het heel fijn vinden om bij PSC te komen, een plaatsje waar ze worden gehoord en worden geholpen om te gaan met bijvoorbeeld boosheid, gepest worden enzovoort. PSC bied verschillende vormen van hulp aan voor kinderen waaronder training, therapie en coaching.

Na aanmelding zal er een intake plaatsvinden, met zowel ouders als kind, en wordt er bekeken welke hulp er het beste kan worden ingezet! Er wordt maatwerk geleverd bij PSC, zo zal er worden ingespeeld op de belevingswereld van het kind. Saai is de begeleiding van PSC niet, zo wordt er naast gesprek o.a. ook beweging, spel ingezet in de begeleiding. Wilt u meer weten over het hulpaanbod van PSC? Kijk dan is op de website: www.pscgenemuiden.nl of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek!

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500