Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Massale run op vuilnisbakken

Geplaatst op: 14 november 2014

De introductie van de ondergrondse afvalinzameling heeft in Genemuiden geleid tot een massale run op vuilnisbakken. Alleen Blokker Genemuiden verkocht al honderden exemplaren. Veel mensen kwamen daarvoor speciaal naar de koopavond van afgelopen woensdag. Die werd sowieso massaal bezocht. “Volgens mij stonden mensen wel een uur voor de kassa. Deze speciale koopavond is altijd populair, maar dit jaar was het enorm druk. Geweldig”, vertelt Arianne van der Vinne van de Blokker.

Afgelopen week vond de laatste traditionele inzameling van huishoudelijk afval plaats. Vanaf nu moeten Genemuidenaren met het pasjessysteem naar de containers brengen. Hoe minder vaak mensen gaan legen, hoe goedkoper ze uit zijn. Daarom loont het de moeite om een goede vuilnisbak aan te schaffen waarin de zakken bewaard en ‘aangestampt’ kunnen worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500