Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pand21 the place to be

Geplaatst op: 14 november 2014

Foto's Lysanne Polman

(door Lysanne Polman)

Vandaag is Pand 21 aan de kaai de place to be op modegebied! De styliste van Come into bloom is aanwezig om advies te geven over nieuwe trends, kleuren en pasvormen. Je kunt samen met haar een nieuwe outfit uitzoeken. Er is ook een visagist aanwezig die je leuk opmaakt bij je nieuwe outfit.
Uiteraard hangen de nieuwe najaar trends al in de winkel. Onder anderen de outdoor trend is helemaal hot dit najaar. Met veel donker groen, fake fur en wijde pasvormen. Wil je er dit najaar fashionable bijlopen, kom dan naar pand 21. Vanavond zijn ze nog tot 21:00 uur open en zijn de styliste en visagist aanwezig. Dit alles onder het genot van een heerlijk hapje en drankje gesponsord door restaurant de Biezen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500